Hypnose Werkt!

Transformeert vrouwen tot hun ware zelf

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Snel en zonder moeite stoppen met roken? Hypnose Werkt om dit voor elkaar te krijgen!


Met hypnose worden de problemen bij de kern opgelost en daarom is het de snelste manier om met roken te kunnen stoppen. Na een sessie ben jij niet gewoon gestopt met roken, nee je bent dan een NIET roker. Met 1 sessie en individuele ondersteuning is het ook voor jou mogelijk om moeiteloos te stoppen met roken.


Stoppen met roken via hypnose biedt een oplossing voor alle mensen die klaar zijn met roken en die een rookvrij leven willen.


Het gebruik van hypnose om te stoppen met roken is een behandeling waarvoor je bij de meeste hypnotherapiepraktijken terecht kan. De methode is erg succesvol omdat de meeste cliënten al na 1 sessie zijn gestopt. Vaak proberen mensen eerst op allerlei verschillende manieren om het roken af te leren, uit wilskracht of met behulp van hulpbronnen als nicotinepleisters, medicatie, etc. Maar voor sommige mensen zijn al die hulpbronnen niet die bron die ze nodig hebben om echt effectief te kunnen stoppen met roken.


Dat is niet zo vreemd. Veel hulpbronnen richten zich enkel op de lichamelijke afhankelijkheid van nicotine. Een zeer zwaar landbouwgif, sterker nog het meest dodelijke gif ter wereld en vermoedelijk verantwoordelijk voor een groot deel van de bijensterfte. Met hypnose richten we ons niet op de ‘verslaving’ maar op de psychische afhankelijkheid. Om die reden is hypnose therapie zo succesvol.


Wist je dat slechts 5% verslaving is en 95% gedrag…???
De trek in een sigaretje zit hem niet zo zeer in de verslaving op zich, het is het patroon. Een sigaretje na het opstaan, na het eten, bij de koffie, tijdens het wachten, etc. Je herkent het vast wel. Om dan nog maar te zwijgen over de ‘gezelligheid’. Iedereen rookt dus ja dan steek ik er ook eentje op, je hoort erbij als je meerookt.


Als je wil stoppen met roken dat is het allerbelangrijkste dat je het ook echt wilt! Cliché? Ja ergens wel, maar als jij het belangrijker vindt om ‘gezellig’ te zijn en graag een sigaretje mee wil roken tijdens een borrel of na het eten, dan zal je nooit stoppen. Je overtuiging is dat dit gedrag ‘gezellig’ is. Zolang je die overtuiging niet wil veranderen in dat wat voor jou de beste keus en het gezondste is om te doen, zal je blijven roken. Ook na een sessie…


Dus, beslis eerst:
Ben ik echt bereid om te STOPPEN met roken en een NIET-roker te worden?


- Ben ik bereid nee te zeggen tegen mijn familie en vrienden als die een sigaret aanbieden?
- Vind ik het oké om buiten de groep te staan als niet-roker tijdens een feestje?
- Durf ik mijn karakter te wijzigen naar een niet-roker?

Als jij echt een overtuigende JA antwoord, lees dan even verder.


Stoppen met roken door hypnose is een blijvende oplossing voor jouw probleem. Het voorkomt dat je terugvalt in oude gewoonten. Erg prettig voor je gezondheid, maar zeker ook voor je zelfvertrouwen. Bedenk je maar eens hoe trots jij straks op jezelf bent!


Wat levert stoppen met roken jou op:
• Gezondheid
• Betere reuk en smaak
• Tijd
• Rust
• Beter immuunsysteem

Daarnaast bespaar je uiteraard veel, heel veel geld uit. Gemiddeld € 200,- PER MAAND ! Maar veel belangrijker nog, doordat je kiest voor je gezondheid voorkom je verdriet bij je geliefden als je door roken ernstig ziek wordt of zelfs sterft.


Neem de controle over je gezonde rookvrije toekomst en laat ons je helpen de belangrijkste stap te behalen:
Een NIET-roker te worden!


Voor een eenmalige investering, die je binnen de maand hebt terugverdient, van € 225,- ben ook jij straks rookvrij!