Hypnose Werkt!

Transformeert vrouwen tot hun ware zelf

Over ons

Over mij

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar de vraag "Wie ben ik?". Ik voelde me verloren, niet wetende waar ik sta ten opzichte van de wereld. Welke plek op aarde vervul ik? Wat is het doel van het leven? Vragen zoals deze lieten mij niet gerust. Ik voelde me niet wetende en zwervend in een universum van mogelijkheden zonder duidelijke koers.


Tot ik in 2018 in aanmerking kwam met hypnose. Toeval? Nee, daar geloof ik niet in. Ik ben van mening dat alles in het leven een reden heeft. Ik volgende een bijzonder 3-daags seminar dat mij inzichten gaf dat ik een waarde vervul die ik van mezelf nog niet wist. Tevens kwam ik tot de ontdekking dat hypnose voor mij bestemd is.


Naar aanleiding hiervan heb ik besloten op een opleiding tot hypnotherapeut te volgen. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond aan het Hypnose Instituut Nederland. Ik ontdekte dat hypnose een fantastische tool is om op gemakkelijke, efficiŽnte en doeltreffende manier problemen op te lossen. Mijn grootste problemen en angsten heb ik middels hypnose kunnen oplossen waardoor ik me bevrijd heb om het beste uit mezelf te halen. Ik heb letterlijk met mijn angsten gebroken! Dit voelt zo fantastisch dat ik het iedereen gun om zijn/haar problemen middels hypnose aan te pakken en voorgoed bevrijd te worden.


Inmiddels ben ik er enorm dankbaar voor dat ik deze therapie (al noem ik het zelf liever een techniek of hulpbron) kan en mag toepassen op mensen die graag zichzelf willen ontwikkelen, zich van angsten willen bevrijden, zich willen ontdoen van mentale berperkingen en weer voluit willen leven! De veranderingen die ik zie in mensen maakt mij enorm dankbaar en geeft mij energie. Tevens draagt elke verandering bij aan mijn missie.


profielfoto

Mijn naam is Sylvia Verburgt. Ik ben een sterke, onafhankelijke vrouw met als missie om volwassen vrouwen die last hebben van de belemmering om vooruit te komen in het leven te transformeren naar de persoon wie zij werkelijk is en weer in haar kracht te zetten!


Enkele jaren geleden ben ik met mijn partner vanuit het hart van Nederland verhuisd naar het prachige Belgische landschap en hebben wij ons in Limburg gevestigd. Samen met onze beestjes, die mijn grote passie zijn, genieten we elke dag opnieuw van al het moois en de prachtige toekomst die in het verschiet ligt. Ik hou enorm van de natuur, ben sportief ingesteld, lees graag, ga graag op dagtochtjes en vind het leuk om lekker bezig te zijn in en om het huis.Mijn happy moment: als de hanen de ochtend inkraaien terwijl de vogels hun lied zingen ♫ ♥