Hypnose Werkt!

Transformeert vrouwen tot hun ware zelf

Emotionele belemmeringen

Emotionele belemmeringen

De meeste mensen hebben meer in zich dan er uit komt. Soms zelfs meer dan we zelf denken. Kwaliteiten en krachten worden belemmerd. Bijna alle manieren waarop we onszelf klem zetten, zijn verbonden met het verleden.


Als kind hebben we al geleerd aan allerlei verwachtingen te voldoen. We hebben geleerd om aan bepaalde waarden en normen te moeten voldoen. Die waarden en normen zijn ons voorgeleefd door onze ouders. Op school moeten we ons houden aan gedragsregels. De maatschappij vraagt een bepaald gedrag van ons.


In ons denken zijn negatieve overtuigingen ontstaan. Ontstane psychische blokkades kunnen zelfs al afkomstig zijn van onze voorouders. Negatieve overtuigingen als: ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard, het lukt me vast niet. Maar ook angsten zijn binnengeslopen: angst voor afwijzing, angst voor ruzie, angst voor boosheid, angst dat er niet van je gehouden wordt, angst om verlaten te worden.


Al met al zijn we het vertrouwen, dat we als kind nog hadden, kwijtgeraakt. Deze negatieve overtuigingen en angsten zijn we ons vaak niet bewust. Lukt het om je te bevrijden van deze belemmeringen dan ontstaat er verandering en bevrijding. Hypnose Werkt in het bevrijden van belemmeringen.


Wat kan hypnose voor jou opleveren?

- Een gevoel van eigenwaarde

- Ontspanning omdat je mag zijn wie je bent

- Een levendig gevoel dat ruimte geeft aan spontaniteit

- Persoonlijke kracht omdat je niet over je heen laten lopen of je laat gebruiken

- Zelfvertrouwen in je mogelijkheden


Neem vandaag dus het besluit om ook voluit te genieten van het leven en maak snel een afspraak met onze praktijk.