Hypnose Werkt!

Transformeert vrouwen tot hun ware zelf

AllergieŽn

AllergieŽn

Een jeukende neus, tranende ogen of een piepende ademhaling. Het zijn symptomen die kunnen wijzen op een allergie. Een allergie is verschrikkelijk. Wanneer je last hebt van een allergie dan moet je veel rekening houden met dingen. Zeker wanneer het een voedselallergie is en al helemaal wanneer dat bijvoorbeeld melk, zetmeel of gluten betreft.


Een allergische reactie is een vorm van gedrag, je reageert negatief op iets van buitenaf. Je onbewuste creŽert een lichamelijke reactie op bijvoorbeeld stof, pollen, voeding, etc. Hypnose Werkt uitstekent in het verhelpen van de allergie omdat we middels hypnose het onbewuste vragen om dat negatieve gedrag niet meer te vertonen. Je onbewuste regelt je immuunsysteem en maakt chemicaliŽn vrij in je lichaam wanneer je in contact komt met een bepaalde stof.


Je wordt niet geboren met een allergie, deze toont zich pas later in het leven. Dat betekent dus ook dat je er weer vanaf kan komen. In je onbewuste zit deze allergische reactie verankerd en via hypnose kan op een makkelijke manier het onbewuste aanspreken om niet meer dat allergische gedrag te vertonen of om te vragen dat allergische gedrag draaglijk te maken.


Zodra jouw immuunsysteem zich weer normaal gedraagt ben je verlost van (dure) medicijnen, chemische stoffen in je lijf en ziekenhuisbezoeken. Wij kunnen jou helpen vanuit de kracht van je eigen onbewuste om een allergie snel te verhelpen. Vaak in 1 sessie zijn mensen er voorgoed vanaf.